fbpx

MiNapunk.hu

header4

Választható tartalmi elemek

close-up-person-holding-blank-spiral-notebook-with-laptop-wedding-rings-flower-envelope-calendars-wooden-desk_23-2147936626

Esküvőszervező napló​

A szervezés legfontosabb lépései egy helyen. Kérhetitek online felületen, de ha szeretnétek inkább megőrizni emlékbe az esküvői naplótokat, elkészítünk nektek egy gyönyörű, egyedi fa borítójú, szervező naplót.

photos-by-lanty-568676-unsplash

Elérhetőségek és válaszűrlap

Megadhatjátok, hogy kit mikor tudnak elérni a vendégek, és milyen kérdésekkel melyikőtökhöz forduljanak. A válaszűrlapon pedig jelezhetik, hogy részt vesznek-e az esküvőn. Az űrlapon bármilyen adatot bekérhettek, akár a vacsoramenüre vagy a gyerekfelügyeletre vonatkozó kérdéseket is.

sabloneskuvo6

Helyszín, időpont, program bemutatása

A vendégek számára a legfontosabb információk minden szükséges részlettel: cím, Google térkép és fényképek, hogy senki ne vesszen el.​

screenshot-1

Interaktív ajándéklista

Ugye ti is rettegtek a “két kávéfőző – három vízforraló” típusú ajándékbontástól? A megoldás: interaktív ajándéklista, ahol képpel (és webáruház linkkel 😉 ) megadhatjátok, hogy pontosan mire vágytok, a vendégek pedig lefoglalhatják, amivel megleptnének titeket.

34906-NZQWLD

Képfeltöltés, fotóalbumok​

Fényképeiteket albumba rendezve mutathatjátok meg a násznépnek: megoszthattok képeket az eddigi életetekről, jegyes fotózásról, az esküvő után pedig feltölthetitek a fotós által készített képeket is. 

photos-by-lanty-568725-unsplash

Idővonal, Ki-kicsoda bemutatkozás​

Látványos idővonalon mesélhetitek be kapcsolatotok történetet, valamint bemutathatjátok az esküvő többi fontos szereplőjét is: öröm szülőket, koszorús lányokat, tanúkat.

interior-modern-comfortable-hotel-room_1232-1822

Szállás foglalás​

Akár a helyszínen szerveztek szállást a vendégeknek, akár maguk gondoskodnak róla, a weboldalatokon a foglalásban is segíthettek nekik.

0_Perfect-beach-view-Summer-holiday-and-vacation-design-Inspirational-tropical-beach-palm-trees-and

Elektronikus meghívó

Weboldalatok design-jához illő e-meghívó, amelyet e-mailben küldhetsz ki a vendégeknek. Elhelyezhetitek benne a visszajelzés linkjét is, ami egyből a weboldalatokra irányítja a vendégeket. 
+ ajándék: akár 9 db Facebook és Instagram post kép.

minapunkpost1

Nászút aloldal

Szeretnétek megosztani a vendégekkel, hová készültök nászútra? Utána pedig élménybeszámolót is tartanátok? Vagy akár már a helyszínen blogot írnátok? Akkor a nászút aloldal pont nektek való!​

header1

Slideshow/Videó

Egy esküvőn sok megható pillanat van. Ezek közül az egyik az lehet, amikor a szüleitek meglátják a gyerekkori képeket, és végignézik, hogyan cseperedtetek fel, és milyen út vezetett ahhoz, hogy végül egymásra találjatok. 

the-hk-photo-company-634054-unsplash

Egyedi tervezésű weboldal

Szeretnétek egy olyan weboldalt, ami teljesen a ti elképzeléseitek alapján készül? Igazítsátok az esküvő stílusához weboldalatokat is, és válasszátok ki a szükséges tartalmi elemeket.

monitor

Egyedi esküvői logó ajándék bélyegzővel

Még személyesebbé tehetitek a designt, ha saját logót is terveztek. Lehet a nevetek, a kezdőbetűk, vagy bármilyen rövid szöveg és kép. Az elkészült logót  megkapjátok ajándékba bélyegzőként is.

set

Weboldalhoz illeszkedő nyomdai anyagok​

Szeretnétek, hogy az esküvőnek egységes megjelenése legyen a weboldaltól az ültető kártyákig? Rendeljétek meg a teljes esküvő-design csomagot, és a design-ra nem lesz több gondotok.

fence-lock-love-padlock-38866

Fordítás

Nem csak magyar vendégek lesznek? Weboldalatokat kérhetitek a magyaron kívül angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz és kínai fordítással is. A fordítást egyedi árajánlat alapján készítjük el.

close-up-commerce-continent-335393

Jelszavas védelem​

Szeretnétek biztonságban tudni az esküvőtök információit? Nem szeretnétek, ha illetéktelenek nézegetnék a weboldalatokat? Kérjétek a jelszavas védelmet, és csak azok láthatják az oldalt, akinek ti megadjátok a titkos jelszót.​

A kiegészítőket külön-külön is megrendelheted a választott csomag mellé.
A tartalmi elemek árait az Árak menüpont alatt találod.